söndag 9 mars 2008

Helgens "VAD HÄNDE??"

När det varit lördag och partaj kvällen innan kan söndagen bli ganska märklig.
Men jag ska börja med lördagen.

Fröken H fyllde år och hade fixat bord på Ljunggrens.
På menyn: massa bubbel, (näst intill)oändliga fat av vad som möjligtvis skulle kunna vara stans godaste sushi, roliga människor och en extremt kändistät omgivning (det var liksom "jaha, där är Robyn ja", och "just det, där sitter Skarsgård och Fares och modellen x och skådisen y" och "där är idoljurysnubben och DN-journalisten" också vidare också vidare...).

Fröken H kände inte igen en enda en. 
Men tycker om henne ändå ;)

Minns en lite vinglig klackfärd nerför Götgatsbacken och en kö utanför Berns
Sen behöver vi kanske inte säga så mycket mer om igår.
Förutom att det förstås var extremt trevligt.

Så till idag. När jag just fått inse vidden av trevligheten.
Vaknar under den rosa filten (en händelse som annars brukar vara reserverad JT), tultar upp till datorn, upptäcker att det lossnat tre tangenter (varav en är knöglig) och att tangenten C (som lossnat) på något ytterst märkligt sätt bytt plats med tangenten V, som snyggt och prydligt sitter fast som den ska.

Eh. What??? Vem var det som kom hem inatt och vad gjorde hon med min dator?? Nämnde i ett tidigare inlägg mitt möjliga utomjordingskap.
I skrivande stund känns det mer aktuellt än någonsin.

Nu ska jag i vilket fall ladda om de mänskliga batterierna inför morgondagens praktikstart på copybyrån. Samt invänta JT som rullar hem från sin reportagehelg i Lundsberg. Förhoppningsvis känner han sig också lite "alien" efter bravaderna där...

*stora varma kramar och stora runda frågetecken*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar