söndag 3 februari 2008

Mer honung åt folket!

Uschaligen, funderar i stillhet på om det är magkatarr på G. 
Eller så är det fortfarande bara lite trötthetssviter som sitter i och som delat med sig av ett sobert illamående dagen lång...

...som förövrigt varit helt okej.
Började med en casting inne i i ett litet gult villavillekullahus uppe på en liten kulle i den trevliga närförorten Bergshamra. Två småbakis reklamsnubbar satt med varsin laptop i knät, käkade lösgodis och hälsade mig välkommen. Fick fylla i papper, skutta ner en trappa och in i castingrummet, läsa repliker, tackas av med ett "coolt, superschysst, vi hör av oss" och sen färdas tillbaka mot staden genom det halvomysiga snövirvlet. Kan med andra ord bara slicka på lillfingret och sticka upp det i luften och hoppas att vindarna blåser åt rätt håll. Gick det vägen lär ni ju få veta det =)

Mötte därefter upp lillälsklingssyrran på Söder och avnjöt den första shoppingrundan på vad som kändes som mycket länge (kort o konscis, men dock). Lyckades inhandla något hyfsat schysst inför den stundande Gaygalan som jag fått äran att hänga med på imorrn. Ska bli kul och galet och galet kul!

På kvällen droppade kompis IndieEmo (som nyligen gått och blivit skåning på halvtid) förbi och fick sig en fisksoppa o vitlöksbröd tillsammans med JT och mig. Avhandlade ett JGruppsmöte i skinnsoffan och insåg att dygnet har för lite timmar, att jobben tar mer tid än mängd pengar de genererar, att chokladgodisar med riscrisp smakar som barndomens Cornetto och att livet - allt samantaget - ändå känns fantastiskt bra.

Nu sitter jag och JT och sörplar te och har precis slickat igen kuverten på vår lilla byrås första fakturor. Känns på något litet sätt väldigt stort, för att uttrycka sig i nivå med Nalle Puh.

*dunderkramar från JGruppsJennie*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar