torsdag 14 februari 2008

Kamprad-Warhole 1-0

Kväll på Gärdet och ursäkta, men vad hände med våren som jag romantiknaivt trodde var på g?? Nu ligger det snö på backen och kyla sipprar in genom vädringsfönstret.(AHA! Det var S-v-e-r-i-g-e vi bodde i. Har en förmåga att ignorera det ibland...).

Hur som helst står det tre otroligt vackra röda rosor i en vas på pianot här hemma i lägenheten, och det sprider nog med värme i hjärtat för att både glömma februarifrost och ett analkande halsont. 
JT är min sommarvind, flera gånger om!

Förövrigt fick Warhole stryka på foten för Kamprad idag. En sväng till Ikea med JT och mammasambo mr A genererade ett stycke efterlängtad dörrmatta, helbildspegel (så jag slipper springa ner i entrén för att kolla att fötterna någolunda matchar huvudet), sänghylla, vinglas, värmeljus (vad är väl ett Ikeabesök utan ett hundrapack stearinstubbar?!), vattenkanna, tvättkorg, köksbeslag etc. 
Lite sorgligt att en Ingvar får inreda ens hem, men till helgen får Andy inspirera själen och...tror faktiskt inte att det ena hänger inte ihop med det andra på något enda sätt, men ändå.

Nu ska jag ignorera trötthet, halsont, vinter och annat och ägna någon ångeststinn timme eller så åt research inför nästa trendanalysartikel.

Imorgon är det fredag. Måste bara konstatera det.

*förskotts-natti-natt*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar